Vacature medewerker Publieksservice op invalbasis

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen is er voor iedereen. Je kunt je hele leven lang bij ons terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren je om zelfstandig en volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Je kunt bij ons lezen, leren en je informeren, je kunt werken of ontspannen. Wij doen ons werk samen met partners en de gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht, vanuit onze vestigingen, met onze collectie en met onze activiteiten.

Wij willen mensen perspectief geven en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Spreekt dit jou aan? Dan zoeken we jou!

Medewerker Publieksservice op invalbasis

Als medewerker Publieksservice op invalbasis ben je onderdeel van het team Publieksservice en houd je je bezig met het informeren en adviseren van klanten en bezoekers. Je ondersteunt klanten bij het zoeken naar en vinden van informatie. Je bent verantwoordelijk voor het aantrekkelijk presenteren van de collectie en de vestiging en zorgt daarmee voor een plek waar mensen onbevangen binnen kunnen lopen, waar ze niets moeten maar wel alles kunnen vragen.
Deze werkzaamheden voer je uit voor en in de vestigingen Abcoude, Breukelen, Kockengen, Loenen, Maarssenbroek, Maarssendorp, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis.

Wat vragen wij van jou?
• enthousiasme
• je stapt gemakkelijk af op bezoekers
• interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen
• goede digitale vaardigheden en kennis van nieuwe media
• mbo denk- en werkniveau
• beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag

Van al onze medewerkers vragen we de volgende kerncompetenties:
• ondernemend, klantgericht, verantwoordelijk, flexibel, samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en maatschappelijk bewust

Wat bieden wij?
• een uitdagende functie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
• ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatief en creativiteit
• een prettige, informele en open werksfeer
• een functie voor (in eerste instantie) een jaar
• een marktconform salaris schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken, inschaling indicatief, afhankelijk van ervaring min. € 1.938,- en max. € 2.788,- bij 36 uren per week

Enthousiast over de vacature?

Wil je meer informatie over bovenstaande vacature? Neem dan contact op met Sjoertje Lenting, telefonisch op nummer 0346-768100 of via mail s.lenting@bibliotheekavv.nl (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagochtend).

Wil je je talenten bij ons inzetten? Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 5 december naar Ineke Wijnands, i.wijnands@bibliotheekavv.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 5 december.