Vrijwillige trainer computercursus

Voor inwoners die willen leren omgaan met de computer, biedt de Bibliotheek de cursus Klik & Tik aan. De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die de deelnemers van deze cursus willen helpen. Maandagmiddag van 13.00 – 15.00 in de Bibliotheek Mijdrecht. Er is tijdens deze cursus ook een medewerker van de Bibliotheek aanwezig.

Wat gaat u doen?
U ontvangt de deelnemers en zorgt voor een goede sfeer gedurende de cursus. Deelnemers nemen onder uw begeleiding de cursus 'Klik & Tik' door. Hiermee worden ze computervaardig: van het aanzetten van de computer en het typen van tekst, tot het downloaden, opslaan en verzenden van bestanden.

Wat neemt u mee?
U bent digitaal vaardig op gebruikersniveau, u heeft affiniteit met internet en kunt daar zelf goed de weg in vinden. Als voorbereiding werkt u zelf het programma ‘Klik & Tik' door. U bent sociaal vaardig, heeft humor, bent geduldig en u bent geïnteresseerd in mensen.

Wat bieden wij?
U krijgt de kans om iets voor een ander te betekenen in een plezierige werkomgeving . U krijgt een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek AVV. U werkt samen in een team met drie collega-vrijwilligers.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden voor of wilt u meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met José van Waaijen, vrijwilligerscoördinator: j.van.waaijen@bibliotheekavv.nl.