Agenda voor werkzoekenden

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

JobOn

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. 

GoodHabitz

Naast al onze events en trainingen heeft JobOn sinds begin dit jaar door een landelijke overeenkomst met de Koninklijke Bibliotheek én GoodHabitz een speciale aanbieding voor alle vrijwilligers en bezoekers van de Bibliotheek. Ben jij bezoeker of een vrijwilliger én wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan of aan de 21st -century skills? Dan kun je tot 1 augustus gratis toegang krijgen tot ons e-learning platform met ruim 100 interessante online-trainingen.

Volg een training: Persoonlijke én professionele skills

De Bibliotheek en de online opleider SkillsTown zijn een samenwerking aangegaan waarin zij 28 trainingen aanbieden voor zowel persoonlijke als professionele vaardigheden: timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Verder omvat het aanbod de cursussen digitale fotografie, yoga en mindfulness, sporten en bewegen, gezond eten, een korte cursus geluk en meer. 

De trainingen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. 
Je kunt de trainingen volgen tot het eind van dit jaar.

Werken voor Elkaar

Werken voor Elkaar is een beweging van vijftigplussers die met elkaar meer willen halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring, op hun weg naar nieuw werk of ondernemerschap.

Werken voor Elkaar gelooft in de kracht van persoonlijke ontmoeting én in verbreding en versterking door online interactie.

Onder de naam Netwerkcafé Online biedt Werken voor Elkaar mogelijkheden aan voor leren en ontwikkelen in webinars en online ontmoetingen.

Handige sites voor werkzoekenden