Tijdens Corona zijn er nauwelijks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Toch is het prettig te weten dat jij niet de enige bent die op zoek is naar (ander) werk. Hieronder vind je enige initiatieven waar je je bij aan kunt sluiten.

Enquete over netwerkbijeenkomsten

Sinds 2017 organiseert de Bibliotheek netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Daarom vindt de Bibliotheek het nu tijd om het aanbod te toetsen bij de doelgroep. Ze heeft daarvoor een korte enquête opgesteld.

Woon je in De Ronde Venen of Stichtse Vecht, en ben je op zoek naar (ander) werk? Vind je het leuk de Bibliotheek te helpen passend aanbod in te zetten? Vul dan de enquête in, via onderstaande knop of via de QR-code hiernaast. 

Dank hiervoor.

Agenda voor werkzoekenden

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

De Levende Sollicitatiegids

Wellicht ben je een trouwe bezoeker van de Walk&Talk in de Bibliotheek. De Levende sollicitatiegids biedt mooie alternatieven :

Werken voor Elkaar - Netwerkcafé online

Werken voor Elkaar is een beweging van vijftigplussers die met elkaar meer willen halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring, op hun weg naar nieuw werk of ondernemerschap.

Werken voor Elkaar gelooft in de kracht van persoonlijke ontmoeting én in verbreding en versterking door online interactie.

Onder de naam Netwerkcafé Online biedt Werken voor Elkaar mogelijkheden aan voor leren en ontwikkelen in webinars en online ontmoetingen.

JobOn - Diverse online webinares en workshops

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. 

JobOn

JobOn en GoodHabitz

Vergroot je kans op werk

De online Bibliotheek stelt gratis online trainingen beschikbaar, voor leden én niet-leden. Trainingen rond werk zoeken en behouden. Gezond thuiswerken en oefeningen om te ontspannen of juist te bewegen. En er zijn trainingen in taal, zowel Nederlands als Engels.

Regisseer je eigen loopbaan

Wat wil ik. Wat kan ik. Wat doe ik. Wie ben ik.
Deze 4 vragen helpen je helder te krijgen hoe je in je loopbaan staat.
Bij de cursus Regisseer je eigen loopbaan, krijg je een nuchtere kijk op werken in relatie tot jezelf, leer je het fenomeen ‘werk’ met een open mind te bekijken en leer je wat je zelf waard bent.

Als lid van de Bibliotheek kun je deze cursus (en nog heel veel meer) gratis volgen.

-> Kijk onder GoodHabitz en dan onder Persoonlijke kracht.

Handige sites voor werkzoekenden