Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht

22 maart 2019, van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht.

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.
Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders. Je kunt gewoon binnenlopen. Voor vragen of informatie kun je mailen naar: drv@ouderslokaal.nl. Of neem een kijkje op de website van Ouders Lokaal

Gezocht: Coördinator Mama Lokaal Mijdrecht
Voor de organisatie van Mama Lokaal in Mijdrecht is Ouders Lokaal op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Dit doe je met z’n tweeën, gewoon, omdat dat veel leuker is.
Heb je interesse, bekijk dan hier de vacature.