Meer doen met de computer

U bent van ons gewend dat u in de Bibliotheek diverse computercursussen kunt volgen. Dat kan nu tijdelijk niet. Daarom bieden we u zoveel als kan online computerhulp. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek hiervoor. 


Gratis hulp SeniorWeb per telefoon

De digitale inloopspreekuren en workshops van het SCC en SeniorWeb gaan niet door. Maar SeniorWeb geeft gratis telefonische ondersteuning. Lukt videobellen niet, loopt u vast in WhatsApp of hebt u een ander computerprobleem? Bel gratis het hulpnummer van SeniorWeb : 0800 - 0506

Tijdelijk gratis hulpnummer

Hulp van Stichtse Vecht Computer Café

Voor PCHulp 'op afstand' kunt u ook bij het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) terecht. Deze hulp kunt u aanvragen door een e-mail te sturen met uw telefoonnummer en een korte beschrijving van uw hulpvraag + daarbij gebruikte apparatuur naar stichtsevechtcomputercafe@outlook.com.

Meer informatie op de facebook-pagina van SCC

SeniorWeb helpt ook online

Wilt u liever online hulp bij vragen over Social Media of een andere computervraag? SeniorWeb helpt u graag online op weg! Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp staan voor u klaar. Word gratis drie maanden lid.

SeniorWeb helpt online

Help anderen online op weg

Kent u mensen die het nu jammer vinden dat ze te weinig kunnen met de computer? Misschien kunt u hen helpen met het aanmaken van een account op Oefenen.nl

Ga naar Oefenen.nl