Meer doen met de computer

Wilt u handiger worden op de computer? Bij de Bibliotheek kunt u terecht voor diverse computercursussen. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om een cursus te volgen.

Leren omgaan met computer en internet

Of u het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Iets kopen, een afspraak maken bij de gemeente, een vakantie boeken, bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet.  

Met de cursus Klik & Tik leert u de eerste stappen van werken met de computer en het internet. U werkt in uw eigen tempo.

Andere computercursussen in de Bibliotheek

Bij de Bibliotheek kunt u ook terecht voor andere computercursussen. Bijvoorbeeld wat u allemaal op een tablet of smartphone kunt doen of hoe u uw computer veilig kunt houden.
 

Het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) biedt samen met de Bibliotheek diverse cursussen op computer, tablet of smartphone.

Vragen over computer, laptop, tablet

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek-app's? Problemen met e-mail of een onduidelijke foutmelding? Ontdekken hoe je kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente? Kom dan naar het Digitaal vragenuur in de Bibliotheek.

Er is een Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Breukelen, Loenen, Maarssenbroek en Maarssendorp.

Er is een spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht elke maandag- en woensdag 14.00-15.00 uur en in de Bibliotheek Abcoude elke dinsdag 14.00-15.00 uur.

Cursus Klik & Tik in de Bibliotheek


SeniorWeb De Ronde Venen geeft diverse computercursussen in Mijdrecht.