Meer doen met de computer

Wilt u handiger worden op de computer? Bij de Bibliotheek kunt u terecht voor diverse computercursussen. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om een cursus te volgen.

Leren omgaan met computer en internet

Met de cursus Klik & Tik leert u werken met de computer en het internet. Zoals een mail sturen, een formulier invullen of het zoeken met een zoekmachine.
U werkt in uw eigen tempo.

Computercursussen (Stichtse Vecht)

Stichtse Vecht Computer Café (SCC) biedt samen met de Bibliotheek diverse cursussen voor computer, tablet of smartphone.

Computercursussen (De Ronde Venen)

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt computerlessen in de Bibliotheek Mijdrecht en de Bibliotheek Abcoude.

 

Vragen over computer, laptop, tablet?

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente? Kom dan naar de Bibliotheek.

Digitaal Vragenuur in Stichtse Vecht

SeniorWeb Breukelen/Maarssen (SCC) heeft elke week Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Breukelen, Maarssenbroek en Maarssendorp en twee keer per maand in de Bibliotheek Loenen. Hier kunt u terecht met al uw vragen over computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Meer over Digitaal vragenuur

Computer tablet smartphone spreekuur in DRV

SeniorWeb DRV heeft spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht elke maandag en woensdag 14.00 - 15.00 uur en in de Bibliotheek Abcoude elke dinsdag 14.00 - 15.00 uur. Hier kunt u terecht met al uw vragen over computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Meer over Spreekuur


Cursus Klik & Tik in de Bibliotheek

Klik & Tik

Het programma Klik & Tik is een product van Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl.