Resultaat 81 - 90 (van 228)

Weergaveopties:

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

di 23 apr

• Voorleespret in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

24 april 2019 | de Bibliotheek Breukelen

Deze middag is er weer Voorleespret. We hebben geen vaste begintijd. Als er genoeg kinderen zijn, maken we een gezellige kring en gaan we voorlezen. Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Op woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

• Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Loenen Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Loenen

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op het spreekuur van de Vrijwilligerscentrale.

wo 24 apr

• Inloopspreekuur Steunpunt GGZ Stichtse Vecht in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Iedere donderdagochtend is in de Bibliotheek Maarssenbroek een inloopspreekuur van Steunpunt GGZ Stichtse Vecht.

• Workshop Introductie Excel in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | de Bibliotheek Breukelen

De ledenadministratie bijhouden van een kaartclub, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden. Tijdens deze introductie workshop leert u de basisbeginselen van Excel en gaat u aan de slag om eenvoudige berekeningen te maken. U mag uw eigen laptop -met Excel- meebrengen om op te werken.

• Breicafé in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

In de Bibliotheek Mijdrecht wordt in samenwerking met Atelier Het Tuinhuis uit De Hoef een maandelijks breicafé georganiseerd.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek