Resultaat 1 - 10 (van 317)

Weergaveopties:

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

ma 23 jul

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

ma 23 jul

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

di 24 jul

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

• Huiswerkcaf√© in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Ben je snel afgeleid of kom je andere moeilijkheden tegen om je huiswerk te doen? Wil je in een prettige omgeving kunnen leren of werken aan je huiswerk, tips hoe je makkelijker kunt leren en weten hoe en waar je informatie kunt vinden? Kom dan naar het Huiswerkcafé!

wo 25 jul

• Inloopspreekuur Steunpunt GGZ Stichtse Vecht in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Iedere donderdagochtend is in de Bibliotheek Maarssenbroek een inloopspreekuur van Steunpunt GGZ Stichtse Vecht.

do 26 jul

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

do 26 jul

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssenbroek.

vr 27 jul

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht.

vr 27 jul