Resultaat 1 - 10 (van 208)

Weergaveopties:

• Interactieve lezing 'Het hooggevoelige kind' van Ouders Lokaal Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

In verschillende wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat ongeveer 20% van de bevolking hooggevoelig is (ook wel hoogsensitief of HSP genoemd). Bij hooggevoelige mensen (volwassenen en kinderen) is er sprake van een gevoeliger zenuwstelsel waardoor prikkels en emoties heftiger binnenkomen en dieper worden verwerkt. Belangrijk om te weten is dat hooggevoeligheid een karaktereigenschap is waarmee je wordt geboren, het is dus geen stoornis.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Op woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Opfriscursus Windows in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Maarssendorp

De opfriscursus Windows is een cursus waarbij de deelnemers zelf kunnen aangeven welke onderwerpen behandeld worden. De docent werkt de onderwerpen uit, per les krijgt de cursist een handleiding. De cursus bestaat uit 4 lessen die verspreid over 4 maanden worden gegeven. U mag uw eigen laptop meenemen om op te werken.

do 20 sep

• Inloopspreekuur Steunpunt GGZ Stichtse Vecht in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Iedere donderdagochtend is in de Bibliotheek Maarssenbroek een inloopspreekuur van Steunpunt GGZ Stichtse Vecht.

• Oefenen met Nederlands praten, kom naar de Taalkamer Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Bent u anderstalig, vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Kent u iemand die in een dergelijke situatie zit? Kom dan naar de Taalkamer.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssenbroek.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht.

• Check je loopbaan tijdens de Week van de Loopbaan Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Mijdrecht

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.