Resultaat 61 - 70 (van 228)

Weergaveopties:

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

ma 15 apr

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

ma 15 apr

• De Kunst van het Breien in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een breicafé in de Bibliotheek Breukelen.

• Oefenen met Nederlands praten, kom naar de Taalkamer Bekijk details

Van 13:15 tot 14:45 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Bent u anderstalig, vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Kent u iemand die in een dergelijke situatie zit? Kom dan naar de Taalkamer.

• Breicaf√© in de Bibliotheek Wilnis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Wilnis

In de Bibliotheek Wilnis organiseren we om de week een breicafé op dinsdagmiddag.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Op woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht