Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

17 juli 2019

In het voorjaar hebben de Ouderen Belangenvereniging (OBV) Abcoude-Baambrugge en SeniorWeb De Ronde Venen computerhulp verzorgd in de Bibliotheek Abcoude. Vanaf 6 augustus gaan we hiermee verder.

Bekijk details van Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

• Je vakantie begint met boeken

8 juli 2019

De vakantie is het ideale moment om een lekkere stapel boeken te lezen. Gemiddeld nemen we maar liefst zes boeken mee op reis! Welke boeken gaan dit jaar mee in jouw koffer?

Bekijk details van Je vakantie begint met boeken

• Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen krijgt vervolg

1 juli 2019

Dit voorjaar was er een proef met het Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen. De vragenuren zijn goed bezocht, het was duidelijk dat de inwoners van Loenen het Digitaal vragenuur waardeerden. Het zal daarom worden voortgezet. Vanaf 26 juli is er iedere eerste en laatste vrijdagmiddag van de maand een Digitaal vragenuur.

Bekijk details van Digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen krijgt vervolg

• De VakantieBieb is weer open

25 juni 2019

Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan nu de gratis VakantieBieb-app en lees de hele zomer lang lekker veel e-books!

Bekijk details van De VakantieBieb is weer open

• Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

24 juni 2019

De Ronde Venen heeft aandacht voor taal. 3400 inwoners van De Ronde Venen hebben moeite met Nederlands lezen, schrijven of spreken.

Bekijk details van Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

• Socubel doneert iPad aan SCC

6 juni 2019

Op 23 mei overhandigde de penningmeester van Socubel, Sjaak van der Post, een iPad-tablet aan Leo Bloemhard van het SCC.

Bekijk details van Socubel doneert iPad aan SCC

• Spannende Boeken Weken

10 mei 2019

Zomer! Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droom-bestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

2 april 2019

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Met de website van de Bibliotheek kun je oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

• #Zinin, Utrechtse verhalen vol vertier

1 april 2019

Daor hebbe-n-’t zoa’n schik gehad!, gezelligheid kent geen tijd, hoe meer zielen hoe meer vreugd! De komende tijd staat UtrechtAltijd.nl in het teken van vertier. Vrolijke verhalen uit de provincie Utrecht over levenslustige types zoals Matthias Withoos, Wim Sonneveld en Fred Kaps, de grote goochelaar van Utrecht.

Bekijk details van #Zinin, Utrechtse verhalen vol vertier

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 maart 2019

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek