Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Kinderjury weer gestart

11 maart 2019

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en hou je van lezen? Lees dan mee met de Kinderjury!

Bekijk details van Kinderjury weer gestart

• Boekenweek 2019

7 maart 2019

In de Boekenweek staat dit jaar ‘De moeder de vrouw’ in de schijnwerpers. Laat je inspireren door de grote variatie aan boeken over dit onderwerp. De Boekenweek begint op 23 maart.

Bekijk details van Boekenweek 2019

• De Bibliotheek in de schijnwerpers tijdens de Boekenweek

7 maart 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de serie 'De bibliotheek' uit, waarin documentairemaker Frans Bromet door acht openbare bibliotheken dwaalt en bezoekers, medewerkers en vrijwilligers spreekt. De documentaire laat zien dat de bibliotheek allang niet meer een plek is waar je slechts komt voor het lenen van boeken en cd’s.

Bekijk details van De Bibliotheek in de schijnwerpers tijdens de Boekenweek

• Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek

4 maart 2019

Rond deze tijd krijg je bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Vóór 1 mei moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst.

Bekijk details van Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek

• Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

4 februari 2019

De Ouderen Belangenvereniging (OBV) Abcoude-Baambrugge wil haar leden helpen hun computervaardigheden te ontwikkelen. De vereniging heeft samen met de Bibliotheek en SeniorWeb De Ronde Venen enkele activiteiten opgezet om de inwoners van Abcoude en Baambrugge die willen leren omgaan met de computer en het internet.

Bekijk details van Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

• Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

17 december 2018

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op een van de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

• Maak kans op een leuke prijs tijdens de Voorleesdagen

17 december 2018

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Is je kindje nog geen 2 jaar, dan krijgen jullie een vrolijk BoekStartkoffertje cadeau. En speciaal tijdens de Voorleesdagen – van 23 januari t/m 2 februari – maak je ook nog kans op een feestelijke prijs!

Bekijk details van Maak kans op een leuke prijs tijdens de Voorleesdagen

• SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

24 oktober 2018

Ná Breukelen wordt nu ook Maarssen officieel leercentrum van SeniorWeb.

Bekijk details van SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

• De Bibliotheek Loenen alle dagen open van 7.00 tot 20.00 uur

11 juli 2018

De Bibliotheek Loenen is gevestigd in ‘t nieuwe Kampje. De inwoners van ’t nieuwe Kampje kunnen dan ook 24/7 terecht in de Bibliotheek. Maar de Bibliotheek is er voor iedereen: de bewoners van Loenen en andere bezoekers van buiten. Ook zij kunnen nu iedere dag terecht in de Bibliotheek, zelfs op zondag. Van 7.00 tot 20.00 uur kunt u boeken of dvd’s lenen en terugbrengen, een krantje lezen of gezellig een praatje maken met een kopje koffie.

Bekijk details van De Bibliotheek Loenen alle dagen open van 7.00 tot 20.00 uur

• Nieuwe website UitinDeRondeVenen.nl

10 juli 2018

Het is feest bij www.uitinderondevenen.nl, want de uitwijzer is helemaal vernieuwd! Met een ander logo en een compleet nieuwe ‘look-and-feel’ is het nu nog aantrekkelijker om Rondeveense kunst en cultuur te ontdekken.

Bekijk details van Nieuwe website UitinDeRondeVenen.nl