Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Bibliotheekbezoekers, we zijn op zoek naar jou!

1 oktober 2020

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar kom je er wel en wil je jouw ervaring delen? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk details van Bibliotheekbezoekers, we zijn op zoek naar jou!

• Verlengd t/m 17 oktober: maak een ruimtereis in de Bibliotheek!

14 september 2020

Je hebt geen tijdmachine nodig om door de tijd te reizen. Je kunt gewoon in de Bibliotheek een tijdreis maken tussen de allerleukste kinderboeken. Kom naar de Bibliotheek, doe onze speurtocht en kom van alles te weten over techniek door de eeuwen heen. En wie weet win je wel je eigen ruimtereis. Je kunt de speurtocht doen van 30 september tot en met 17 oktober.

Bekijk details van Verlengd t/m 17 oktober: maak een ruimtereis in de Bibliotheek!

• Ruimere openingstijden

31 augustus 2020

Vanaf maandag 31 augustus gaan al onze vestigingen weer ruimer open.

Bekijk details van Ruimere openingstijden

• Veilig online in tijden van corona

6 april 2020

Er is tijdens de coronacrisis veel nepnieuws in omloop. Met deze tips van de Bibliotheek helpen we je om het échte nieuws van het nepnieuws te onderscheiden.

Bekijk details van Veilig online in tijden van corona

• Podcast van de Bibliotheek

2 maart 2020

Heb je BibliotheekCast al ontdekt, de podcast van de Bibliotheek? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 8 afleveringen luisteren.

Bekijk details van Podcast van de Bibliotheek

• Gratis leesgame Yoleo

3 februari 2020

Hoe krijg je kinderen aan het lezen die niet graag met hun neus in de boeken zitten? Door lezen leuk te maken. Met Yoleo bijvoorbeeld!

Bekijk details van Gratis leesgame Yoleo

• Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

24 juni 2019

De Ronde Venen heeft aandacht voor taal. 3400 inwoners van De Ronde Venen hebben moeite met Nederlands lezen, schrijven of spreken.

Bekijk details van Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

2 april 2019

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Met de website van de Bibliotheek kun je oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 maart 2019

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

• Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

27 april 2018

Muziekweb presenteert een nieuwe site: filmbieb.nl. Bibliotheekleden kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

Bekijk details van Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl