Resultaat 31 - 40 (van 228)

Weergaveopties:

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

di 02 apr

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

di 02 apr

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Walk&Talk in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Maarssenbroek

Bij elke vacaturetekst staan de naam en telefoonnummer van een medewerker die je kunt bellen voor méér informatie. Veel werkzoekenden bellen nooit, omdat ze dat heel lastig vinden. Niet bellen is een gemiste kans.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Op woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

wo 03 apr

• Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Maarssenbroek

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op het spreekuur van de Vrijwilligerscentrale.

wo 03 apr

• Inloopspreekuur Steunpunt GGZ Stichtse Vecht in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

Iedere donderdagochtend is in de Bibliotheek Maarssenbroek een inloopspreekuur van Steunpunt GGZ Stichtse Vecht.

do 04 apr

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssenbroek

do 04 apr

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze vrijdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders weer van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Mijdrecht.

vr 05 apr