Resultaat 41 - 50 (van 228)

Weergaveopties:

• PlusBus rijdt naar de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Mijdrecht

De PlusBus rijdt iedere zes weken op vrijdag naar de Bibliotheek Mijdrecht. U wordt opgehaald rond 12.30 uur. Leest u graag boeken, maar is het lastig om zelf naar de Bibliotheek te gaan en uw boeken te halen? De PlusBus biedt dan uitkomst.

vr 05 apr

• Voorleespret in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

Deze ochtend is er weer Voorleespret. We hebben geen vaste begintijd. Als er genoeg kinderen zijn, maken we een gezellige kring en gaan we voorlezen. Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom.

za 06 apr

• Tips en trucs voor Word in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Breukelen

Tijdens deze workshop laten wij u kennismaken met de vele mogelijkheden die Word ons te bieden heeft, zoals nummeren, regelafstand, kantlijnen aanpassen, afbeeldingen invoegen, inhoudsopgave maken en meer. De cursus bestaat uit 2 lessen.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

• De Kunst van het Breien in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een breicafé in de Bibliotheek Breukelen.

• Oefenen met Nederlands praten, kom naar de Taalkamer Bekijk details

Van 13:15 tot 14:45 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Bent u anderstalig, vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Kent u iemand die in een dergelijke situatie zit? Kom dan naar de Taalkamer.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

• Voorleespret in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

10 april 2019 | de Bibliotheek Breukelen

Deze middag is er weer Voorleespret. We hebben geen vaste begintijd. Als er genoeg kinderen zijn, maken we een gezellige kring en gaan we voorlezen. Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom.

wo 10 apr