Resultaat 11 - 20 (van 228)

Weergaveopties:

• De Kunst van het Breien in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een breicafé in de Bibliotheek Breukelen.

• Oefenen met Nederlands praten, kom naar de Taalkamer Bekijk details

Van 13:15 tot 14:45 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Bent u anderstalig, vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Kent u iemand die in een dergelijke situatie zit? Kom dan naar de Taalkamer.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Breukelen

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

• Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

• Voorleespret in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

27 maart 2019 | de Bibliotheek Breukelen

Deze middag is er weer Voorleespret. We hebben geen vaste begintijd. Als er genoeg kinderen zijn, maken we een gezellige kring en gaan we voorlezen. Alle peuters en kleuters zijn van harte welkom.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Maarssendorp

Woensdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Maarssendorp. En voorafgaand is er om 9.30 uur Mama Taal Lokaal voor moeders die Nederlands willen leren.

• Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Abcoude

Op woensdagochtend zijn alle zwangeren en jonge moeders van harte welkom bij Mama Lokaal in de Bibliotheek Abcoude.

• Inloopmiddag PC-hulp in de Bibliotheek Mijdrecht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Mijdrecht

SeniorWeb De Ronde Venen verzorgt iedere maandag en woensdag een inloopmiddag in de Bibliotheek Mijdrecht, van 14.00-15.00 uur.

• Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Loenen Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Loenen

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op het spreekuur van de Vrijwilligerscentrale.

• Opfrisworkshop iPad / iPhone in de Bibliotheek Breukelen Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Breukelen

Voor deze workshop kunt u zelf de onderwerpen over het gebruik van iPad en iPhone aandragen. We stellen het op prijs als de onderwerpen vóóraf doorgegeven worden, zodat de uitwerking tijdens de workshop op papier uitgereikt kan worden. Tijdens de workshop kunt u natuurlijk ook nog vragen stellen.

do 28 mrt