Resultaat 11 - 20 (van 22)

• Boekenweek 2019

7 maart 2019

In de Boekenweek staat dit jaar ‘De moeder de vrouw’ in de schijnwerpers. Laat je inspireren door de grote variatie aan boeken over dit onderwerp. De Boekenweek begint op 23 maart.

Bekijk details van Boekenweek 2019

• Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

17 december 2018

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op een van de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

• SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

24 oktober 2018

Ná Breukelen wordt nu ook Maarssen officieel leercentrum van SeniorWeb.

Bekijk details van SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

• De Bibliotheek Loenen alle dagen open van 7.00 tot 20.00 uur

11 juli 2018

De Bibliotheek Loenen is gevestigd in ‘t nieuwe Kampje. De inwoners van ’t nieuwe Kampje kunnen dan ook 24/7 terecht in de Bibliotheek. Maar de Bibliotheek is er voor iedereen: de bewoners van Loenen en andere bezoekers van buiten. Ook zij kunnen nu iedere dag terecht in de Bibliotheek, zelfs op zondag. Van 7.00 tot 20.00 uur kunt u boeken of dvd’s lenen en terugbrengen, een krantje lezen of gezellig een praatje maken met een kopje koffie.

Bekijk details van De Bibliotheek Loenen alle dagen open van 7.00 tot 20.00 uur

• Nieuwe website UitinDeRondeVenen.nl

10 juli 2018

Het is feest bij www.uitinderondevenen.nl, want de uitwijzer is helemaal vernieuwd! Met een ander logo en een compleet nieuwe ‘look-and-feel’ is het nu nog aantrekkelijker om Rondeveense kunst en cultuur te ontdekken.

Bekijk details van Nieuwe website UitinDeRondeVenen.nl

• Ons vernieuwde privacybeleid

24 mei 2018

De Bibliotheek AVV heeft haar privacybeleid aangepast. Vanaf 25 mei krijgt ook de Bibliotheek AVV te maken met de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacybeleid is op die wet afgestemd

Bekijk details van Ons vernieuwde privacybeleid

• Muziekweb voegt grote collectie wereldmuziek toe aan collectie

30 april 2018

Muziekweb heeft een grote collectie wereldmuziek aan haar collectie toegevoegd! Deze collectie is afkomstig van RASA, een muziekpodium in Utrecht waarvan in 2017 de subsidie is stopgezet. Zij presenteerden muziek en dans uit alle werelddelen in concerten, dansvoorstellingen en clubavonden.

Bekijk details van Muziekweb voegt grote collectie wereldmuziek toe aan collectie

• Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

27 april 2018

Muziekweb presenteert een nieuwe site: filmbieb.nl. Bibliotheekleden kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

Bekijk details van Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

• Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

29 september 2017

Is Nederlands niet je eigen taal? Wil je graag beter Nederlands leren praten? Of ken je iemand die graag Nederlands wil oefenen? Kom naar de Taalkamer.

Bekijk details van Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

• Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

24 juli 2017

Nog even nagenieten van de Tour de France, of van het North Sea Jazz Festival? Of in de vakantiestemming komen met lekkere vakantiemuziek? Dat kan met de nieuwe Muziekweb Playlist.

Bekijk details van Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist