Resultaat 11 - 20 (van 20)

• Ons vernieuwde privacybeleid

24 mei 2018

De Bibliotheek AVV heeft haar privacybeleid aangepast. Vanaf 25 mei krijgt ook de Bibliotheek AVV te maken met de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacybeleid is op die wet afgestemd

Bekijk details van Ons vernieuwde privacybeleid

• Muziekweb voegt grote collectie wereldmuziek toe aan collectie

30 april 2018

Muziekweb heeft een grote collectie wereldmuziek aan haar collectie toegevoegd! Deze collectie is afkomstig van RASA, een muziekpodium in Utrecht waarvan in 2017 de subsidie is stopgezet. Zij presenteerden muziek en dans uit alle werelddelen in concerten, dansvoorstellingen en clubavonden.

Bekijk details van Muziekweb voegt grote collectie wereldmuziek toe aan collectie

• Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

27 april 2018

Muziekweb presenteert een nieuwe site: filmbieb.nl. Bibliotheekleden kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

Bekijk details van Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen in de Bibliotheek

21 november 2017

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Kom dan nu in de Bibliotheek oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen in de Bibliotheek

• Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

29 september 2017

Is Nederlands niet uw eigen taal? Wilt u graag beter Nederlands leren praten? Vindt u het lastig met anderen in contact te komen? Of kent u iemand die graag Nederlands wil oefenen? Kom dan naar de Taalkamer.

Bekijk details van Oefenen met Nederlands praten? Kom naar de Taalkamer!

• Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

24 juli 2017

Nog even nagenieten van de Tour de France, of van het North Sea Jazz Festival? Of in de vakantiestemming komen met lekkere vakantiemuziek? Dat kan met de nieuwe Muziekweb Playlist.

Bekijk details van Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 april 2017

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat ze dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

• Luisteren voor je lijst

15 februari 2017

Te laat begonnen met lezen voor je literatuurlijst? Kies dan een luisterboek. Met de app 'Luisteren voor je lijst' kan je boeken luisteren van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch en van Jan Terlouw tot Kees van Kooten.

Bekijk details van Luisteren voor je lijst

• Unieke Fonos-collectie binnenkort beschikbaar via Muziekweb

29 juni 2016

Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek toegankelijk gemaakt. Dit zogenaamde Fonos-archief bestaat uit gedigitaliseerde muziek van Nederlandse bodem. Dit nieuwe muziekaanbod gaat terug tot de jaren 50.

Bekijk details van Unieke Fonos-collectie binnenkort beschikbaar via Muziekweb

• De Bibliotheek zoekt schrijvers

4 augustus 2015

De Bibliotheek zoekt schrijvers. Alle auteurs uit De Ronde Venen en Stichtse Vecht nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen!

Bekijk details van De Bibliotheek zoekt schrijvers