Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Sinterklaas

18 november 2020

Op zoek naar een leuk Sinterklaasboek voor je net lezende kind? Of liever een gezellig voorleesboek?

Bekijk details van Sinterklaas

• De AfhaalBieb gesloten

4 november 2020

Onze vestigingen zijn gelukkig weer open. Daarom is de AfhaalBieb weer gesloten.

Bekijk details van De AfhaalBieb gesloten

• Ontmoet schrijvers Online

28 oktober 2020

Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. Gedurende 4 weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

Bekijk details van Ontmoet schrijvers Online

• Eén boek, duizend gesprekken in de Bibliotheek

27 oktober 2020

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Juist in deze tijd! In november leest heel Nederland daarom één boek: Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer. Je krijg het cadeau van de Bibliotheek.

Bekijk details van Eén boek, duizend gesprekken in de Bibliotheek

• Veilig online in tijden van corona

6 april 2020

Er is tijdens de coronacrisis veel nepnieuws in omloop. Met deze tips van de Bibliotheek helpen we je om het échte nieuws van het nepnieuws te onderscheiden.

Bekijk details van Veilig online in tijden van corona

• Podcast van de Bibliotheek

2 maart 2020

Heb je BibliotheekCast al ontdekt, de podcast van de Bibliotheek? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 8 afleveringen luisteren.

Bekijk details van Podcast van de Bibliotheek

• Gratis leesgame Yoleo

3 februari 2020

Hoe krijg je kinderen aan het lezen die niet graag met hun neus in de boeken zitten? Door lezen leuk te maken. Met Yoleo bijvoorbeeld!

Bekijk details van Gratis leesgame Yoleo

• Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

24 juni 2019

De Ronde Venen heeft aandacht voor taal. 3400 inwoners van De Ronde Venen hebben moeite met Nederlands lezen, schrijven of spreken.

Bekijk details van Goed Nederlands is belangrijk voor iederéén

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

2 april 2019

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Met de website van de Bibliotheek kun je oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 maart 2019

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek