Resultaat 1 - 10 (van 17)

• Warme Truien Dag, de Bibliotheek doet ook mee!

20 januari 2021

Op vrijdag 5 februari is het weer zo ver: het is Warmetruiendag! Meedoen is heel simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en bespaar energie.

Bekijk details van Warme Truien Dag, de Bibliotheek doet ook mee!

• Voorleesdagen: dit jaar helemaal online

18 januari 2021

De Bibliotheek is gesloten. Daarom tijdens de Voorleesdagen dit jaar geen voorleesuurtjes in de Bibliotheek. Maar online hebben we een heleboel leuke tips, filmpjes en informatie.

Bekijk details van Voorleesdagen: dit jaar helemaal online

• Laat ons weten wat jij belangrijk vindt bij de Bibliotheek

6 januari 2021

De Bibliotheek is in ontwikkeling. Misschien heb je het nog niet direct opgemerkt, maar van de klassieke uitleenbibliotheek groeien we steeds meer naar een brede maatschappelijk educatieve bibliotheek-organisatie. Een bibliotheek waar iedereen zich kan ontwikkelen en die mensen verbindt met kennis en informatie.

Bekijk details van Laat ons weten wat jij belangrijk vindt bij de Bibliotheek

• Woon je in Stichtse Vecht en wil je meedoen met een onderzoek?

5 januari 2021

Wij willen graag weten wat je bezig houdt. We gaan daarvoor in gesprek met inwoners uit Stichtse Vecht. Wat heb je nodig om fijn te kunnen leven en wonen in Stichtse Vecht? Wat kan er verbeterd worden? Doe je mee?

Bekijk details van Woon je in Stichtse Vecht en wil je meedoen met een onderzoek?

• Computervraagdagen in de Bibliotheek

5 januari 2021

Van 18 t/m 24 januari 2021 worden de computervraagdagen bij de Bibliotheek gehouden. Tijdens deze dagen beantwoordt het SCC uw computervragen. Er zijn twee online workshops en een vragenuur in de Bibliotheek Breukelen en een in Maarssendorp.

Bekijk details van Computervraagdagen in de Bibliotheek

• Oplossing Kerstpuzzel

4 januari 2021

De oplossing van onze kerstpuzzel was: ANDERHALVEMETERKERST.

Bekijk details van Oplossing Kerstpuzzel

• De AfhaalBieb weer open

16 december 2020

Onze vestigingen zijn gesloten. De AfhaalBieb is open.

Bekijk details van De AfhaalBieb weer open

• TijdschriftenBieb

15 december 2020

Nieuw in de online Bibliotheek: de TijdschriftenBieb! Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.

Bekijk details van TijdschriftenBieb

• Grote donatie van DCR aan Stichtse Vecht Computer Café

30 november 2020

Dankzij een grote donatie van de Diaconie & Caritas Raad (DCR) Breukelen, Kockengen en Loenen heeft het Stichtse Vecht Computer Café (SCC) twee nieuwe laptops kunnen aanschaffen.

Bekijk details van Grote donatie van DCR aan Stichtse Vecht Computer Café

• Veilig online in tijden van corona

6 april 2020

Er is tijdens de coronacrisis veel nepnieuws in omloop. Met deze tips van de Bibliotheek helpen we je om het échte nieuws van het nepnieuws te onderscheiden.

Bekijk details van Veilig online in tijden van corona