Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Expositie ‘Weerbaar Water’ in de Bibliotheek Maarssendorp

8 april 2019

‘Weerbaar water’ is een foto-expositie over de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het verhaal is bijzonder, het speelde zich grotendeels af in onze gemeente en toch is het bij velen onbekend.

Bekijk details van Expositie ‘Weerbaar Water’ in de Bibliotheek Maarssendorp

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

2 april 2019

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Met de website van de Bibliotheek kun je oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen nu ook thuis

• #Zinin, Utrechtse verhalen vol vertier

1 april 2019

Daor hebbe-n-’t zoa’n schik gehad!, gezelligheid kent geen tijd, hoe meer zielen hoe meer vreugd! De komende tijd staat UtrechtAltijd.nl in het teken van vertier. Vrolijke verhalen uit de provincie Utrecht over levenslustige types zoals Matthias Withoos, Wim Sonneveld en Fred Kaps, de grote goochelaar van Utrecht.

Bekijk details van #Zinin, Utrechtse verhalen vol vertier

• Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

27 maart 2019

De Ouderen Belangenvereniging (OBV) Abcoude-Baambrugge wil haar leden helpen hun computervaardigheden te ontwikkelen. De vereniging heeft samen met de Bibliotheek en SeniorWeb De Ronde Venen enkele activiteiten opgezet om de inwoners van Abcoude en Baambrugge die willen leren omgaan met de computer en het internet.

Bekijk details van Digitale hulp in de Bibliotheek Abcoude

• Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek

25 maart 2019

Rond deze tijd krijg je bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Vóór 1 mei moet je aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Dat gaat via de online omgeving van de Belastingdienst.

Bekijk details van Belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 maart 2019

Kinderen zijn gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

• Kinderjury weer gestart

11 maart 2019

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en hou je van lezen? Lees dan mee met de Kinderjury!

Bekijk details van Kinderjury weer gestart

• Boekenweek 2019

7 maart 2019

In de Boekenweek staat dit jaar ‘De moeder de vrouw’ in de schijnwerpers. Laat je inspireren door de grote variatie aan boeken over dit onderwerp. De Boekenweek begint op 23 maart.

Bekijk details van Boekenweek 2019

• Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

17 december 2018

Wil je graag vrijwilligerswerk willen doen, maar weet je nog niet zo goed wat past of wat het aanbod is? Of ben je juist op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor je organisatie? Kom langs op een van de spreekuren van de Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: Spreekuur Vrijwilligerscentrale in de Bibliotheek Maarssenbroek en Loenen

• SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen

24 oktober 2018

Ná Breukelen wordt nu ook Maarssen officieel leercentrum van SeniorWeb.

Bekijk details van SeniorWeb (SCC) nu ook leercentrum in Maarssen