Resultaat 1 - 10 (van 30)

• Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

24 juli 2017

Nog even nagenieten van de Tour de France, of van het North Sea Jazz Festival? Of in de vakantiestemming komen met lekkere vakantiemuziek? Dat kan met de nieuwe Muziekweb Playlist.

Bekijk details van Maak kennis met verrassende muziek via Muziekweb Playlist

• Nieuw: Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek

24 juli 2017

Vragen over het lenen van e-books, het online reserveren of het gebruik van de Bibliotheek App? Problemen met uw e-mail of een foutmelding die u niet begrijpt? Ontdekken hoe u kunt Skypen of Whatsappen met familie in het buitenland? Of een afspraak maken bij de gemeente voor bijvoorbeeld het verlengen van uw ID-kaart? Kom dan naar het Digitaal Vragenuur.

Bekijk details van Nieuw: Digitaal Vragenuur in de Bibliotheek Maarssenbroek

• Samen-Werken-aan-werk in de Bibliotheek Maarssenbroek

19 juli 2017

Het Inbetween Café Maarssen en de Bibliotheek hebben in 2016 samen de activiteit ‘Samen-Werken-aan-werk’ opgezet. De Bibliotheek zet deze activiteit voort met ingang van 6 september 2017.

Bekijk details van Samen-Werken-aan-werk in de Bibliotheek Maarssenbroek

• De VakantieBieb is weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek

1 juli 2017

De VakantieBieb is weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek

Bekijk details van De VakantieBieb is weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek

• Lekker lang lenen deze zomer

8 juni 2017

De vakantie is in zicht, een uitgelezen moment om een lekker voorraadje boeken of films te halen in de Bibliotheek. Ook deze zomer kunt u weer lekker lang lezen, luisteren en kijken.

Bekijk details van Lekker lang lenen deze zomer

• Spannende Boeken Weken

7 juni 2017

De vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. Van 9 t/m 25 juni zijn het weer de Spannende Boeken Weken. In de Bibliotheek staan de thrillers en detectives in de schijnwerpers. Zin in een spannend verhaal, kom dan een kijkje nemen bij de thematafels in de Bibliotheek.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

25 april 2017

Kinderen waren altijd al gratis lid van de Bibliotheek, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen kunnen lezen en informatie kunnen zoeken voor school of voor hun hobby, zonder dat ze dat geld kost.

Bekijk details van Kinderen tot 18 jaar betalen niets voor de Bibliotheek

• Gratis oefenen voor je theorie rij-examen in de Bibliotheek

31 maart 2017

Ben je druk bezig met autorijlessen, of ga je binnenkort een scooter kopen en moet je rij-examen doen? Kom dan nu in de Bibliotheek oefenen voor je theorie.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie rij-examen in de Bibliotheek

• Feestelijke opening de Broedplaats en de Bibliotheek Vinkeveen

29 maart 2017

Zaterdag 8 april wordt de Broedplaats in Vinkeveen officieel geopend. Om 14.00 uur zal wethouder Anco Goldhoorn de opening verrichten. Ook de Bibliotheek Vinkeveen heeft die middag een feestelijk programma. De week voorafgaand aan de officiële opening is er ook al van alles te beleven in de Broedplaats. U bent van harte welkom.

Bekijk details van Feestelijke opening de Broedplaats en de Bibliotheek Vinkeveen

• Verboden vruchten is thema van de Boekenweek

21 maart 2017

De mens is genotzuchtig. Maar toegeven aan genot levert soms strijd op, met ons geweten, onze levensovertuiging, onze omgeving en onze fysieke dan wel geestelijke grenzen. Wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren.

Bekijk details van Verboden vruchten is thema van de Boekenweek